Tarjoan palveluita niin yksilöille kuin ryhmillekin. Olettehan minuun yhteydessä jos haluatte tarjota työntekijöillenne erilaisia hoitoja tai/ja hyvinvointiluentoja yhteiseen työhyvinvointipäiväänne.

Teen sovitusti koti-/työpaikkakäyntejä, joihin lisätään matkakulut.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on kokonaisvaltaisesti rauhoittava ja rentouttava hoitomuoto. Pään alueen hieronnan lisäksi hoidossa käsitellään myös niskan, hartioiden, käsivarsien, kasvojen ja korvien alueita. Hoito voidaan tehdä joko hoitopöydällä tai tuolilla istuen.

Hieronnan hyödyt ovat moninaiset, muun muassa pään verenkierron lisääntyminen, kipu- ja stressioireiden helpottuminen sekä kehon ja mielen rentoutuminen.

Hoitoa ei suositella jos päänahan iho on rikki tai tulehtunut. Hoidon poissulkevat myös kuume, muut akuutit infektiot, alkuvaiheen raskaus, korkea verenpaine ilman lääkitystä, aivoverenkierron häiriöt, pahanlaatuiset kasvaimet sekä sydämen tahdistin.

Kuumakivihieronta

Koko kehon kuumakivihieronta perustuu kivien tuomaan lämpöön ja painon tunteeseen. Kivien tuoma lämpö parantaa verenkiertoa ja laukaisee lihasjännityksiä. Kuumakivihoito sopii erilaisiin kiputiloihin, rentoutumiseen sekä lihasjännitysten ennaltaehkäisyyn.

Kuumakivihoidossa käsitellään koko keho lempeästi lämpimien kivien ja öljyn avulla.

Kuumakivihoito sopii sinulle, jolle käy muukin hieronta ja saunassa käynti. Kuumakivihierontaa ei suositella jos iho on rikki tai tulehtunut. Hoidon poissulkevat myös kuume, muut akuutit infektiot, raskaus, korkea verenpaine ilman lääkitystä, pahanlaatuiset kasvaimet sekä sydämen tahdistin.

Koko kehon vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia perustuu kehon, mielen ja tunteiden tasapainottamiseen. Vyöhyketerapiassa käydään läpi kehon vyöhykeratojen heijastealueita painelemalla ja hieromalla. Hoidolla voidaan vaikuttaa esimerkiksi erilaisiin kiputiloihin ja kehon jännitteisiin. Hoidossa käydään läpi koko kehon heijastealueet.

Erilaiset heijastekivut kehossa voivat johtua esimerkiksi jonkin elimen liika- tai vajaatoiminnasta, lihasjännityksestä, stressistä tai kehon liikarasittuneisuudesta. Kipu voi olla myös alkavan tai jo olemassa olevan sairauden merkki. Vyöhyketerapia on tehokas hoitomuoto monenlaisiin vaivoihin. Vyöhyketerapia on myös ennaltaehkäisevää kokonaisvaltaista terveydenhoitoa ja hoidossa voi käydä vaikka ei kärsisi mistään erityisestä vaivasta.

Jokaisella hoitokerralla käydään läpi koko keho heijastealueiden kautta. Mitä parempi terveydentila on tai mitä uudempi vaiva on, sitä vähemmän hoitokertoja tarvitaan. Kroonisten vaivojen hoitoon tarvitaan aina enemmän hoitokertoja. Tarvittavien hoitokertojen määrä on yksilöllistä.

Hoitoon tullessasi täytät ensin lomakkeen omasta terveydentilastasi, jotta hoito vastaisi juuri sinun tarpeisiisi.

Vyöhyketerapiahoidon esteinä ovat aktiivi- ja hoitovaiheessa oleva pahanlaatuinen kasvain, kuume ja juuri tehdyt leikkaukset. Muistathan mainita myös jos olet raskaana, sinulla on sydämentahdistin tai sinulle on tehty elinsiirto.

Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoosi on syvärentoutuneessa tilassa tehty mielikuvamatka, jonka ohjauksessa voi saada vastauksia erilaisiin elämän haasteisiin ja kysymyksiin. Kvanttihypnoosi on tehokas tapa käyttää kaikkia aistejamme ja saada tietoa kaikkialla olevasta informaatiokentästä.

Kvanttihypnoosi-istunto etenee asiakkaan sisäisen viisauden johdattamana. Hoitaja on tilan ylläpitäjä ja auttaa asiakasta luottamaan korkeimman tietoisuuden ohjaukseen ja prosessiin, olemaan läsnä itselleen ja itsessään. Intentio istunnoille on, että niitä ohjaa rakkaus ja että niissä tapahtuu asiakkaan korkein paras.

Istunto on mielikuvamatka menneeseen, nykyisyyteen tai tulevaan, tai ihan johonkin muuhun. Tarinoita ja elämiä voi kokea vain yhden tai useita istunnon aikana. Nämä tarinat nousevat asiakkaan omasta alitajunnasta, intuitiivisesta mielestä. Usein niillä on yhteys tämän elämän ongelmiin, pelkoihin tai uskomuksiin. Tarinat nousevat asiakkaan tietoisuuteen hänen omasta sisäisestä viisaudesta käsin ja niillä on tärkeä viesti. Viesti voi aueta asiakkaalle jo hoidon aikana, tai osa siitä, mutta se voi avautua vasta myöhemmin ja myös pieninä palasina ja oivalluksina pikkuhiljaa.

Kvanttihypnoosissa voidaan purkaa solumuistissa olevia traumoja, virheellisiä uskomuksia, vanhoja asioita, joita vedämme toisesta todellisuudesta tähän elämään. Kvanttihypnoosi nojaa ihmisen sisäiseen viisauteen ja meillä jokaisella on luontainen yhteys tähän, vaikka emme aina tiedostaisi sitä. Kvanttihypnoosissa on tärkeää pyrkiä luottamaan prosessiin ja päästämään irti kontrollista sekä halusta määritellä kokemukset rationaalisella tietoisella mielellä.

Ennen istuntoa keskustelemme asiakkaan toiveita ja tarpeita istunnolle. Varsinainen istunto aloitetaan lyhyillä mielikuvaharjoitteilla ja rentoutumisella. Istunnon päätteeksi asiakas saa herätä rauhassa, jonka jälkeen puramme päällimmäiset tuntemukset istunnosta. Varaathan riittävästi aikaa hoidolle sekä sen jälkeiselle ajalle, jotta ennätät palautua rauhassa.

Tarjoan nyt harjoitushoitoja niitä haluaville. Hoidon kokonaiskesto on noin 2-3 tuntia ja hinta 40 €. Jos sinulle nousi kysymyksiä, niin kysy rohkeasti!

Hyvinvointiluennot ja työpajat

Voimme yhdessä rakentaa juuri teidän tarpeisiinne vastaava kokonaisuus, mikä voi sisältää alustuksia, työpajoja ja erilaisia harjoituksia. Keskustelevan luennon kesto räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi 1,5–2 tunnin pituiseksi. Hinta yksittäiselle luennolle ja työpajalle riippuu ryhmän koosta, sisällöstä ja pituudesta. Mahdollisuus myös ½ päivän tai koko päivän kestäviin kokonaisuuksiin.

Muun muassa seuraavia teemoja on mahdollista käsitellä erilaisissa ryhmissä:

 • Tietoisen läsnäolon taidot osana kehon ja mielen hyvinvointia
  • miten mielemme toimii
  • miten lisätä kehon ja mielen yhteyttä
  • läsnäoloharjoitteet osana arkea
  • itsetuntemus osana kokonaisvaltaista hyvinvointia

 • Tunteet osana ihmisyyttä ja hyvinvointia
  • tunteiden merkitys
  • tunteiden tunnistaminen
  • miten tunnesäätelytaitoja voi jokainen harjoittaa ja kehittää

 • Palautumisen merkitys arjessa
  • miten tunnistamme ja siedämme stressiä ja erilaisia vireystiloja
  • millaisia palautumiskeinoja meillä on

 • Itsemyötätunnon taidot
  • mitä itsemyötätunto on
  • miten lempeys itseämme kohtaan suojaa meitä jokaista
  • miten voimme vahvistaa itsemyötätuntoa ja siten pitää itsestämme parempaa huolta
 • Merkityksellisen elämän elementit
  • mitkä asiat tekevät elämästä elämisen arvoisen
  • miten elää itselle riittävän hyvää elämää
  • miten omat arvot ohjaavat valinnoissa